? ??????????????Dark Woods? ????? ?? ???Rating: 5.0 (2 Ratings)??39 Grabs Today. 4040 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Black Diamonds? ????? ?? ???Rating: 4.5 (23 Ratings)??38 Grabs Today. 16917 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, October 9, 2009

REEN & SINGING tak dpt dipisahkan..:)

Baru aku ader msa nak update blog aku yg sepi tanpa berita.. :-)
KeBUSYan yg teramat sgt psl nak kena handle student nyer graduation dinner ujung bln ni..tp dlm busy2 bley lak aku mencarut berjela2 kat blog ni ek..*sambiltutupmulutainisbbmestidienakmengataaku*

Entry kali ni aku nak citer psl REEN & SINGING..bagaikan x bole dipshkan la..
“Jgn pshkan aku dan dia..
Tuhan tolong la aku nak nyanyi….”
Ha tgk2...aku da ckp da kan..jgn aku start dulu kan da terkeluar da sket…tu baru mukadimah kengkwn..tggu la dr smsa ke smsa akan aku nyanyikan satu persatu lagu smpai korg muak..hehe

Korang layan la dulu gmba2 aku ni..pastu komen la pape yg ptt ek..










Time ni Pre Grad Dinner 2008 if i’m not mistaken la (memory low sket)..nyanyi lagu My Heart (al maklum la msa tu lagu ni tgh hit)..acha septriasa N irwansyah kah?Hoh?haha..
Pasangan duet aku tuh nama die reza..No..No..No..Please be informed that this guy is NOT my bf..harap maklum.. :) (jR. aku masa kat uiTM dulu)..tp mamat ni mmg sporting la..coz towards the end of the song bley plak die melutut dpn aku..konon2 gentle la..huhu
Anyway, keep up the gud work reza for ur future wife..hoho





Ni plak kat Redbox The Curve..kat sini la 1 kejadian telah pon berlaku..kira nyer HARI INI DLM SEJARAH la..kpd Diela & Kak Lina hanya korg jerla yg tau kejadian tu..hahaha *sambilmemakihamunblkcinabukittu*








Kak Lina dgn lagu ramlah ram die tu..
“Diam-diam.. berpandangan..
Mata bertentang mata..
Malu-malu.. aku malu..
Kau buat begitu..”

Sambung kak lina sambung…:)
(Kak, aku da enterprem ko ni..tak reti2 ke nak open table..)









Camni la meroyan nyer aku biler mic tak cukup..remote control pon jd laa..asal bole…:-)







Kat indon ni..last year..tah aper nama tah tmpat tuh tak ingt (I admit my memory mmg low la kan..) biler kat indon nyanyi pon msti la lagu indon beb..hoho..plg best pas nyanyi dpt dwit..(cam wat show la plak dpt payment kan..ekeke)
Itu la die citer aku..pendek kata tak kira masa tak kira tmpat walau di mana saje aku berada nyanyi nyanyi dan nyanyi…lalalalala…(panjang x kata pape ker?)
Aku ni tgl tak try reality program jer lg..yg lain2 sumer da..hehe
Byk lg pic sbnrnyer..nnt kalau aku ltk kang naik berbulu lak bijik mata korg nak tgk.:-P
So sng citer kpd sesape yg nak g “karok” tuh feel free to contact me…yeay..!
(P/S: En Azhari a.k.a bos AiniQamariah-dr sblom benti smpai i da benti tak gak g melalak2..when is the time laaaaaaa?(dgn nada bengang)

7 comments:

AiniQMY said...

baru boleh nak komen.ade ke ko tak kasi komen??? bongesss...oh? ko nyanyi ye nok? mak selalu gak dengo ko nyanyi cam radio terbakar suis kat opis masa zaman ko muda2 dulu kat IBIL...........ngn tone ko yg naik turun tu kan? wakakakakakakak boleh2...ko mmg suke nyanyi nok..mak tau tu...mak pun yg kepet semua sekali MP3 lagu2 ko dlm external hard disk ko...hahahah sampai ade lagu rock kapak mak tak pasan.Sudahnye Wan ejek mak, die kate mak ade lagu rock kapak..ko laa punya pasal..eh..panjangnye mak tulis...ni komen ke, ni blog mak?? wakakakkakakakakakakkakakakak~ daaaaaaaaaaa monyet!

Nurul Fazreen said...

blog mak pon ko nak cantas ke nyah..ni yg leh wat mak hangen 1 bdn ni.yg ko dgr tu bkn tone mak yg trn naek tu..tu tone si BEn10 la nyah..wakaka..
rock kapak tu abg karem yg punyer..g slh kan die bkn mak k..hahaha

AiniQMY said...

abg karem leh salam ngn Wan, asek laa nyanyi lagu rock kapak. naik putus urat kentot mak dengar lagu2 die nyanyi..asal nyanyi je feeling nak lebey...mata nak pejam2, urat tengkok nak kejang2 leher..alaaaa...mak pantang betul..rase nak cepuk aje ngn henbeg mak taim tu yeh...ah..ko pun same..layan rock kapak...haih

Ayu said...

ko mmgla asik karoke je.. nnt ble aku kwen aku nk book ko nyanyi utk tetamu2 aku yeh... ;)

Nurul Fazreen said...

ayu...utk ko FOC..lalalala
no big deal.. =)

senorita_alynne said...

wooo..masuk ah AF ker...my starz ker..mentor ker..ekekeke masuk weh!!!~ aku nk vote...muahahaha

Love Says it All~ said...

check out the latest dates for makeup classes!!!

APRIL

24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

MAY
8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

**MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
**LUNCH PROVIDED
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
**BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)